Ang Covid-19 (Coronaviruset) uppdaterat 1/4-20

Som ni vet så är det en utmaning vi alla står inför i och med Covid-19 (Coronaviruset). Eftersom vi på Hästkliniken håller öppet som vanligt så måste vi vara extra noggranna med våra smittskyddsrutiner.

Det vill säga att vi vädjar till er att inte besöka oss på kliniken om ni uppvisar något eller några symptom på sjukdom. Vi uppskattar om ni väljer att boka om tiden istället. Vi vill förvarna om att vi försöker minska på antalet människor inne på kliniken vilket innebär att vi uppskattar om ni kan fika och vistas utomhus i så stor utsträckning som möjligt. Från och med 1/4 så vill vi att endast 1 person är med hästen inne på kliniken. Medföljande får vistas utomhus för att på så sätt minimera antalet människor inne på kliniken.

Vi bjuder gärna på kaffe och te och den kommer att serveras av personalen. Det är bara att säga till.

Vi garanterar er att vi är mycket noga med dessa regler gällande vår egen personal och önskar attt ni tänker på samma sätt.

Tack för att ni visar hänsyn!

Carina Ohlsson Melin, klinikchef

med personal.